Finn menighet

Finn din menighet
Nord-Hålogaland Sør-Hålogaland Nidaros Møre Hamar Oslo Borg Tunsberg Agder og Telemark Stavanger Bjørgvin

Boken er blitt til etter et initiativ fra den kirkelige grunnlovsjubileumskomité i Nidaros. Onsdag 21.mai ble boken lansert i forbindelse med bispemøtets seminar "Vor kristne og humanistiske arv". Boken kan kjøpes i domkirkens besøkssenter for kr 350, eller du kan kjøpe den på nett her.

Strategiplan

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ledige stillinger i Nidaros bispedømme

Skrevet den 01.09.2014

Tre faste stillinger og et vikariat er for tiden ledig.

Mikkelsmesskonferansen 2014

Skrevet den 29.08.2014

Fyll Guds hus med sang.

Bønn og handling for kristne i Syria og Irak

Skrevet den 29.08.2014

Nidaros biskop oppfordrer med dette sterkt til bønn og engasjement for kristne trossøsken i Syria og Irak.

Semesterstar=Bønnedag 1.september

Skrevet den 27.08.2014

Babysangkurs for Nidaros bispedømme

Skrevet den 27.08.2014

Tirsdag 11. november kl 10.00-15.00 i Byåsen kirke får du mulighet til å observere menighetspedagog Gunn Mogseth Skrove mens hun leder to ulike babysanggrupper. I tillegg blir det noe teori, erfaringsdeling og god lunsj. Det er begrenset hvor mange deltakere vi kan ha på kurset, så meld deg på snarest.

Søndagsportalen

Den norske kirke