Finn menighet

Finn din menighet
Nord-Hålogaland Sør-Hålogaland Nidaros Møre Hamar Oslo Borg Tunsberg Agder og Telemark Stavanger Bjørgvin

Velkommen til Nord-Hålogaland bispedømme

Her får biskop Olav Øygard håndpåleggelse under vigslingsgudstjenesten 9.11.2014.

Diverse

Biskopen

Nord-Hålogaland Bispedømmes Ungdomsråd

Blogg fra Vestbredden

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Blogg fra Vestbredden

Skrevet den 14.11.2014

Sokneprest på Svalbard, Leif Magne Helgesen, har tre måneders permisjon fra soknepreststillinga. Fra 18. oktober 2014 vil han være ledsager for Kirkens Verdensråd på Vestbredden. Han vil være stasjonert i byen Yatta, sør for byen Hebron.

Velkommen, biskop Olav

Skrevet den 10.11.2014

Det var høytid i Tromsø domkirke da Olav Øygard ble vigslet til biskop søndag 9. november.

Kirkefest med ny biskop

Skrevet den 07.11.2014

Søndag 9. november vigsles Olav Øygard til biskop i Nord-Hålogaland. Høytideligheten skjer i Tromsø domkirke kl. 11:00, og både Hans Majestet Kongen og kulturminister Thorhild Widvey deltar.

Søk på OVF-midler 2015

Skrevet den 05.11.2014

Bispedømmerådene gir tilskudd til lokale og regionale prosjekter. Søknad fremmes til det bispedømme virksomheten tilhører. Søknadsfrist er 31. desember og eget søknadsskjema skal benyttes.

>> Flere arrangement

Søndagsportalen