Finn menighet

Finn din menighet
Nord-Hålogaland Sør-Hålogaland Nidaros Møre Hamar Oslo Borg Tunsberg Agder og Telemark Stavanger Bjørgvin

Velkommen til Oslo bispedømme

Røde høstblader

Foto: www.freeimages.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du være kandidat til Bispedømmerådet?

Skrevet den 16.10.2014

Hvordan skal kirken være fremover? Nå begynner menighetene å forberede Kirkevalget (13) og 14. september 2015. Først i løypa er oppgaven med å finne gode kandidater som kan velges til Oslo Bispedømmeråd. Bispedømmerådet representerer også Oslo bispedømme på det årlige Kirkemøtet, «Kirkens storting».

Spennende seminarrekke om kristen tro i Litteraturhuset - Velkommen!

Skrevet den 26.08.2014

Denne høsten går Oslo bispedømme og Oslo katolske bispedømme sammen om å arrangere en seminarrekke på Litteraturhuset: Hva er kristen tro? Hver kveld vil en innleder fra et av kirkesamfunnene snakke om et tema relatert til trosbekjennelsen. Et medlem fra det andre kirkesamfunnet gir så respons.

Mamma Maggie fra Egypt besøker Oslo bispedømme i november

Skrevet den 14.10.2014

Maggie leder et stort arbeid blant koptere på «søppelfjellet» i Kairo. Det handler om å gi barn og unge hjelp og støtte til utdanning, et sosialt nettverk og ballast til å klare seg i fremtiden.

- Gratulerer med Nobels fredspris, Malala Yousafzai og Kailash Satyarthi!

Skrevet den 10.10.2014

Fungerende biskop i Oslo, Anne-May Grasaas hilser Malala Yousafzai og Kailash Satyarthi og gratulerer med tildelingen av årets Nobels fredspris. Les hele hilsenen her. (Foto: NTB)

Informasjon om Oslo biskop

Skrevet den 04.03.2014

Oslo biskop Ole Christian Kvarme har gjennomgått en hjerteoperasjon og er for tiden ute av tjeneste. Fungerende biskop er prost Trond Bakkevig.

Lyden av det hellige

Skrevet den 10.10.2014

Lørdag 1. november kl. 11.00-16.00 arrangeres busstur til tre hellige rom i Oslo, i anledning Oslo World Music Festival. Les mer om turen og meld deg på i dag!

Hva er Majorstua+?

Skrevet den 23.09.2014

Majorstua+ er kirken for unge voksne i Oslo bispedømme. Kirken ble startet i 2011 og ønsker å satse sterkere og bredere på aldersgruppen 18-30 år.

Velkommen til gudstjeneste ved Stortingets åpning

Skrevet den 24.09.2014

Onsdag 1. oktober kl. 17.00 holdes gudstjeneste ved Stortingets åpning i Oslo domkirke. Gudstjenesten er åpen for alle.

Ønsker du å abonnere på nyhetssakene våre?

Du kan få beskjed hver gang vi legger ut nye hovedsaker på nettsiden vår. Klikk på lenken Abonner på nyheter lenger opp på denne siden (over nyhetssakene) og legg inn din e-postadresse, så får du en e-post med lenke til saken med en gang den blir publisert.

Design by InBusiness | Powered by i-tools.no