Finn menighet

Finn din menighet
Nord-Hålogaland Sør-Hålogaland Nidaros Møre Hamar Oslo Borg Tunsberg Agder og Telemark Stavanger Bjørgvin

Velkommen til Oslo bispedømme

God advent!

Foto lånt fra kirken.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Se glimt fra bispevisitas i Vardåsen menighet

Skrevet den 04.12.2014

Biskop Ole Christian Kvarme startet adventstiden med en innholdsrik og spennende bispevisitas i Vardåsen menighet i Asker. Se bilder fra visitasen og les biskopens visitasforedrag.

Ledige stillinger postes nå også på LinkedIn

Skrevet den 05.12.2014

Nå har Oslo bispedømme opprettet egen side på den digitale nettverksportalen LinkedIn, der ledige stillinger vil bli lagt ut fortløpende, i tillegg til kirkejobb.no. Les mer om hvordan du kan følge Oslo bispedømme på LinkedIn!

Vil du være kandidat til Bispedømmerådet?

Skrevet den 16.10.2014

Hvordan skal kirken være fremover? Nå begynner menighetene å forberede Kirkevalget (13) og 14. september 2015. Først i løypa er oppgaven med å finne gode kandidater som kan velges til Oslo Bispedømmeråd. Bispedømmerådet representerer også Oslo bispedømme på det årlige Kirkemøtet, «Kirkens storting».

Prisen for Årets seniorinitiativ tildelt mentorprogrammet "Ressursprest"

Skrevet den 27.11.2014

På vegne av Oslo bispedømme og mentorprogrammene for nyutdannede prester i Den norske kirke, mottok biskop Ole Christian Kvarme i dag prisen for Årets seniorinitiativ 2014.

Opplev advent i Majorstua+

Skrevet den 04.12.2014

Majorstua+ er kirken for unge voksne i Oslo bispedømme. Se programmet til Majorstua+ sin adventskonsertserie - et møte med advent gjennom ord og toner.

Hvorfor feirer kirken nattverd?

Skrevet den 26.08.2014

Mandag 1. desember kl. 19.00 er det klart for siste seminar på Litteraturhuset i rekken om kristen tro. Temaet for kvelden er: Hvorfor feirer kirken nattverd? Vel møtt!

Flott vigslingsgudstjeneste for syv nye diakoner

Skrevet den 27.11.2014

23. november ble syv nye diakoner vigslet i Oslo domkirke til tjeneste i Oslo bispedømme. Her kan du se bilder fra dagen og lese biskop Ole Christian Kvarmes preken.

Bispevisitas på Ila fengsel: Et møte med medmennesker

Skrevet den 21.11.2014

- Visitasen på Ila fengsel ble et sterkt møte med medmennesker, forteller biskop Ole Christian M. Kvarme. Ikke minst gjorde det inntrykk å møte én av de sterkt sinnslidende fangene og merke ledelsens og ansattes ønske om å kunne gjøre mer for å følge dem opp og bedre deres situasjon.

Ønsker du å abonnere på nyhetssakene våre?

Du kan få beskjed hver gang vi legger ut nye hovedsaker på nettsiden vår. Klikk på lenken Abonner på nyheter lenger opp på denne siden (over nyhetssakene) og legg inn din e-postadresse, så får du en e-post med lenke til saken med en gang den blir publisert.

Design by InBusiness | Powered by i-tools.no