Finn menighet

Finn din menighet
Nord-Hålogaland Sør-Hålogaland Nidaros Møre Hamar Oslo Borg Tunsberg Agder og Telemark Stavanger Bjørgvin

Velkommen til Oslo bispedømme

Bispegården i vårsol

Foto: Miriam S. Follesø

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Gudstjeneste i anledning 20 år med demokrati i Sør-Afrika

Skrevet den 16.09.2014

Søndag 21. september kl. 19.00 markeres 20 år med demokrati i Sør-Afrika med gudstjeneste i Oslo domkirke. Gudstjenesten holdes i samarbeid med Mellomkirkelig råd, Kirkens Nødhjelp og Sør-Afrikas ambassade i Oslo.

Kirkens SOS 40år

Skrevet den 16.09.2014

14. september var det duket for jubileumskonsert i Kulturkirken Jakob, i anledning Kirkens SOS sitt 40års jubileum. Fungerende biskop Anne-May Grasaas kom med en hilsen du kan lese her.

Spennende seminarrekke om kristen tro i Litteraturhuset - Velkommen!

Skrevet den 26.08.2014

Denne høsten går Oslo bispedømme og Oslo katolske bispedømme sammen om å arrangere en seminarrekke på Litteraturhuset: Hva er kristen tro? Hver kveld vil en innleder fra et av kirkesamfunnene snakke om et tema relatert til trosbekjennelsen. Et medlem fra det andre kirkesamfunnet gir så respons.

Velkommen til åpent interreligiøst klimamøte i Oslo

Skrevet den 09.09.2014

22.september inviterer et bredt spekter av religiøse organisasjoner og trossamfunn til et åpent klimamøte i Oslo. Møtet arrangeres i forbindelse med et stort interreligiøst klimamøte i New York og klimatoppmøtet Ban Ki-Moon Summit, som er viktige steg på veien mot en rettferdig klimaavtale.

Kirken - det er oss det!

Skrevet den 26.08.2014

Onsdag 3. september er det duket for inspirasjonsdag for menighetsråd og menighetsforvaltere i Oslo bispedømme. - Vi ønsker at menigheter skal dele positive erfaringer med hverandre, sier prosjektgruppa om programmet for dagen.

Besøk fra Sør-Afrika

Skrevet den 02.09.2014

Torsdag 21. august til søndag 24. august besøkte biskop Phemba Buthelezi og hans kone Gretta N. Buthelezi fra Oslo bispedømmes vennskapsbispedømme South Eastern Diocese i Sør-Afrika, Oslo.

Mange feiret Oslos 700årsdag med økumenisk gudstjeneste

Skrevet den 21.08.2014

Oslo feirer i år 700 år som hovedstad. Søndag 31. august var over 150 mennesker samlet til utendørs gudstjeneste i St. Hallvardsruinene ved Oslo bispegård. Fungerende biskop Anne-May Grasaas holdt preken.

To nye prester ordinert til tjeneste i Oslo bispedømme

Skrevet den 01.09.2014

Torsdag 28. august ble Aina Marie Svendsen og Jonas Lind Aase ordinert av biskop Laila Riksaasen Dahl i Oslo domkirke. De skal begge gjøre tjeneste som vikarprester i Oslo bispedømme.

Ønsker du å abonnere på nyhetssakene våre?

Du kan få beskjed hver gang vi legger ut nye hovedsaker på nettsiden vår. Klikk på lenken Abonner på nyheter lenger opp på denne siden (over nyhetssakene) og legg inn din e-postadresse, så får du en e-post med lenke til saken med en gang den blir publisert.

Velkommen til seminarrekke på Litteraturhuset

Design by InBusiness | Powered by i-tools.no