Finn menighet

Finn din menighet
Nord-Hålogaland Sør-Hålogaland Nidaros Møre Hamar Oslo Borg Tunsberg Agder og Telemark Stavanger Bjørgvin

Velkommen til Oslo bispedømme

Bispegården i vårsol

Foto: Miriam S. Follesø

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Velkommen til gudstjeneste ved Stortingets åpning

Skrevet den 24.09.2014

Onsdag 1. oktober kl. 17.00 holdes gudstjeneste ved Stortingets åpning i Oslo domkirke. Gudstjenesten er åpen for alle.

Hva er Majorstua+?

Skrevet den 23.09.2014

Majorstua+ er kirken for unge voksne i Oslo bispedømme. Kirken ble startet i 2011 og ønsker å satse sterkere og bredere på aldersgruppen 18-30 år.

Spennende seminarrekke om kristen tro i Litteraturhuset - Velkommen!

Skrevet den 26.08.2014

Denne høsten går Oslo bispedømme og Oslo katolske bispedømme sammen om å arrangere en seminarrekke på Litteraturhuset: Hva er kristen tro? Hver kveld vil en innleder fra et av kirkesamfunnene snakke om et tema relatert til trosbekjennelsen. Et medlem fra det andre kirkesamfunnet gir så respons.

Gudstjeneste i anledning 20 år med demokrati i Sør-Afrika

Skrevet den 16.09.2014

Søndag 21. september kl. 19.00 markeres 20 år med demokrati i Sør-Afrika med gudstjeneste i Oslo domkirke. Gudstjenesten holdes i samarbeid med Mellomkirkelig råd, Kirkens Nødhjelp og Sør-Afrikas ambassade i Oslo.

Kirkens SOS 40år

Skrevet den 16.09.2014

14. september var det duket for jubileumskonsert i Kulturkirken Jakob, i anledning Kirkens SOS sitt 40års jubileum. Fungerende biskop Anne-May Grasaas kom med en hilsen du kan lese her.

Velkommen til åpent interreligiøst klimamøte i Oslo

Skrevet den 09.09.2014

22.september inviterer et bredt spekter av religiøse organisasjoner og trossamfunn til et åpent klimamøte i Oslo. Møtet arrangeres i forbindelse med et stort interreligiøst klimamøte i New York og klimatoppmøtet Ban Ki-Moon Summit, som er viktige steg på veien mot en rettferdig klimaavtale.

Kirken - det er oss det!

Skrevet den 26.08.2014

Onsdag 3. september er det duket for inspirasjonsdag for menighetsråd og menighetsforvaltere i Oslo bispedømme. - Vi ønsker at menigheter skal dele positive erfaringer med hverandre, sier prosjektgruppa om programmet for dagen.

Besøk fra Sør-Afrika

Skrevet den 02.09.2014

Torsdag 21. august til søndag 24. august besøkte biskop Phemba Buthelezi og hans kone Gretta N. Buthelezi fra Oslo bispedømmes vennskapsbispedømme South Eastern Diocese i Sør-Afrika, Oslo.

Ønsker du å abonnere på nyhetssakene våre?

Du kan få beskjed hver gang vi legger ut nye hovedsaker på nettsiden vår. Klikk på lenken Abonner på nyheter lenger opp på denne siden (over nyhetssakene) og legg inn din e-postadresse, så får du en e-post med lenke til saken med en gang den blir publisert.

Design by InBusiness | Powered by i-tools.no