Finn menighet

Finn din menighet
Nord-Hålogaland Sør-Hålogaland Nidaros Møre Hamar Oslo Borg Tunsberg Agder og Telemark Stavanger Bjørgvin

Velkommen til Oslo bispedømme

Røde høstblader

Foto: www.freeimages.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

De lever i frykt – vi i frihet: La oss stå sammen med de forfulgte!

Skrevet den 30.10.2014

Les biskopens appell i anledning fakkeltog for forfulgte onsdag 29. oktober.

Oslo biskop Ole Christian Kvarme gleder seg over å være tilbake

Skrevet den 28.10.2014

- Det har vært vanskelig å være borte så lenge. Samtidig er jeg takknemlig til helsevesenet og for de ordningene vi har. Jeg er også takknemlig til medarbeidere som i denne tiden har tatt hånd om bispetjenesten. Nå gleder jeg meg over å være tilbake og ser frem til samarbeid med medarbeidere og menigheter, sier biskop Kvarme.

Vi står sammen mot seksuelle overgrep

Skrevet den 29.10.2014

Fredag 31. oktober i Oslo domkirke samles sentrale aktører i Oslo, i arbeidet mot seksuelle overgrep. Her er det mulighet til å få mer kunnskap om arbeidet, knytte kontakter og dyktiggjøre seg i møte med overgrepserfaringer. Les mer om program og påmelding.

Salmer fra 1814

Skrevet den 29.10.2014

Søndag 16. november kl. 19.00 fortsetter markeringen av Grunnlovsjubileet 1814-2014 i Oslo bispedømme, med konsert i Oslo domkirke: Salmer fra 1814. Velkommen!

Europeisk omsorgspris til kirken i Bærum

Skrevet den 24.10.2014

Kirken i Bærum får årets Eurodiaconia-pris for det ungdomsdiakonale samtaletilbudet ”13-20”. Fungerende biskop Trond Bakkevig gratulerer ungdomsdiakonene og kirken i Bærum med en fantastisk og velfortjent pris!

Vil du være kandidat til Bispedømmerådet?

Skrevet den 16.10.2014

Hvordan skal kirken være fremover? Nå begynner menighetene å forberede Kirkevalget (13) og 14. september 2015. Først i løypa er oppgaven med å finne gode kandidater som kan velges til Oslo Bispedømmeråd. Bispedømmerådet representerer også Oslo bispedømme på det årlige Kirkemøtet, «Kirkens storting».

Spennende seminarrekke om kristen tro i Litteraturhuset - Velkommen!

Skrevet den 26.08.2014

Denne høsten går Oslo bispedømme og Oslo katolske bispedømme sammen om å arrangere en seminarrekke på Litteraturhuset: Hva er kristen tro? Hver kveld vil en innleder fra et av kirkesamfunnene snakke om et tema relatert til trosbekjennelsen. Et medlem fra det andre kirkesamfunnet gir så respons.

Mamma Maggie fra Egypt besøker Oslo bispedømme i november

Skrevet den 14.10.2014

Maggie leder et stort arbeid blant koptere på «søppelfjellet» i Kairo. Det handler om å gi barn og unge hjelp og støtte til utdanning, et sosialt nettverk og ballast til å klare seg i fremtiden.

Ønsker du å abonnere på nyhetssakene våre?

Du kan få beskjed hver gang vi legger ut nye hovedsaker på nettsiden vår. Klikk på lenken Abonner på nyheter lenger opp på denne siden (over nyhetssakene) og legg inn din e-postadresse, så får du en e-post med lenke til saken med en gang den blir publisert.

Design by InBusiness | Powered by i-tools.no