Finn menighet

Finn din menighet
Nord-Hålogaland Sør-Hålogaland Nidaros Møre Hamar Oslo Borg Tunsberg Agder og Telemark Stavanger Bjørgvin

Velkommen til Oslo bispedømme

Røde høstblader

Foto: www.freeimages.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Prisen for Årets seniorinitiativ tildelt mentorprogrammet "Ressursprest"

Skrevet den 27.11.2014

På vegne av Oslo bispedømme og mentorprogrammene for nyutdannede prester i Den norske kirke, mottok biskop Ole Christian Kvarme i dag prisen for Årets seniorinitiativ 2014.

Flott vigslingsgudstjeneste for syv nye diakoner

Skrevet den 27.11.2014

23. november ble syv nye diakoner vigslet i Oslo domkirke til tjeneste i Oslo bispedømme. Her kan du se bilder fra dagen og lese biskop Ole Christian Kvarmes preken.

Bispevisitas på Ila fengsel: Et møte med medmennesker

Skrevet den 21.11.2014

- Visitasen på Ila fengsel ble et sterkt møte med medmennesker, forteller biskop Ole Christian M. Kvarme. Ikke minst gjorde det inntrykk å møte én av de sterkt sinnslidende fangene og merke ledelsens og ansattes ønske om å kunne gjøre mer for å følge dem opp og bedre deres situasjon.

Besøk Sant' Egidio-fellesskapet i Roma 12-16. januar 2015

Skrevet den 25.11.2014

Biskop Kvarme anbefaler diakoner, prester og kirkelige medarbeidere å reise til Sant' Egidio i Roma 12-16. januar. Da samles et stort fellesskap til refleksjon, bønn og tjeneste. Se invitasjon og les mer om programmet.

Hvorfor feirer kirken nattverd?

Skrevet den 26.08.2014

Mandag 1. desember kl. 19.00 er det klart for siste seminar på Litteraturhuset i rekken om kristen tro. Temaet for kvelden er: Hvorfor feirer kirken nattverd? Vel møtt!

Vigsling av syv diakoner

Skrevet den 12.11.2014

Søndag 23. november kl. 11.00 er det vigslingsgudstjeneste i Oslo domkirke der syv diakoner blir vigslet til tjeneste i Oslo bispedømme.

11-åringer samles til salmesang over hele landet

Skrevet den 12.11.2014

«Lys våken» arrangeres første helg i adventstida i menigheter over hele landet. 11-åringer inviteres til et døgn med trosopplæring, soving på kirkegulvet, oppvåking til orgelsang og aktiv deltakelse i gudstjenesten.

Vil du være kandidat til Bispedømmerådet?

Skrevet den 16.10.2014

Hvordan skal kirken være fremover? Nå begynner menighetene å forberede Kirkevalget (13) og 14. september 2015. Først i løypa er oppgaven med å finne gode kandidater som kan velges til Oslo Bispedømmeråd. Bispedømmerådet representerer også Oslo bispedømme på det årlige Kirkemøtet, «Kirkens storting».

Ønsker du å abonnere på nyhetssakene våre?

Du kan få beskjed hver gang vi legger ut nye hovedsaker på nettsiden vår. Klikk på lenken Abonner på nyheter lenger opp på denne siden (over nyhetssakene) og legg inn din e-postadresse, så får du en e-post med lenke til saken med en gang den blir publisert.

Design by InBusiness | Powered by i-tools.no