Finn menighet

Finn din menighet
Nord-Hålogaland Sør-Hålogaland Nidaros Møre Hamar Oslo Borg Tunsberg Agder og Telemark Stavanger Bjørgvin

Velkommen til Oslo bispedømme

Bispegården i vårsol

Foto: Miriam S. Follesø

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Besøk fra Sør-Afrika

Skrevet den 02.09.2014

Torsdag 21. august til søndag 24. august besøkte biskop Phemba Buthelezi og hans kone Gretta N. Buthelezi fra Oslo bispedømmes vennskapsbispedømme South Eastern Diocese i Sør-Afrika, Oslo.

Spennende seminarrekke om kristen tro starter 8. september - Velkommen!

Skrevet den 26.08.2014

Denne høsten går Oslo bispedømme og Oslo katolske bispedømme sammen om å arrangere en seminarrekke på Litteraturhuset: Hva er kristen tro? Hver kveld vil en innleder fra ett av trossamfunnene snakke om et tema relatert til trosbekjennelsen. Et medlem fra det andre trossamfunnet gir så respons.

Mange feiret Oslos 700årsdag med økumenisk gudstjeneste

Skrevet den 21.08.2014

Oslo feirer i år 700 år som hovedstad. Søndag 31. august var over 150 mennesker samlet til utendørs gudstjeneste i St. Hallvardsruinene ved Oslo bispegård. Fungerende biskop Anne-May Grasaas holdt preken.

To nye prester ordinert til tjeneste i Oslo bispedømme

Skrevet den 01.09.2014

Torsdag 28. august ble Aina Marie Svendsen og Jonas Lind Aase ordinert av biskop Laila Riksaasen Dahl i Oslo domkirke. De skal begge gjøre tjeneste som vikarprester i Oslo bispedømme.

Kirken - det er oss det!

Skrevet den 26.08.2014

Onsdag 3. september er det duket for inspirasjonsdag for menighetsråd og menighetsforvaltere i Oslo bispedømme. - Vi ønsker at menigheter skal dele positive erfaringer med hverandre, sier prosjektgruppa om programmet for dagen.

- Vi står sammen mot terror. Vi står sammen for fred.

Skrevet den 25.08.2014

Fung. biskop Anne-May Grasaas holdt appell under demonstrasjonen mot IS og Profetens Ummah mandag 25. august. Les appellen her.

Høring - Regulering av tigging i Oslo kommune

Skrevet den 18.08.2014

Oslo biskop og Oslo bispedømmeråd støtter ikke forslaget om å innføre forbud mot tigging i Oslo kommune. Les hele høringsuttalelsen.

Utlysning av mindreforbruksmidler Trosopplæring 2014

Skrevet den 24.06.2014

Oslo bispedømmeråd som tildelingsansvarlig for trosopplæringsmidlene forvalter mindreforbruket av disse. I henhold til tildelingsbrev skal de avregnede midler fra fellesrådene forvaltes av bispedømmerådet som tilskudd til trosopplæring i bispedømmet.

Ønsker du å abonnere på nyhetssakene våre?

Du kan få beskjed hver gang vi legger ut nye hovedsaker på nettsiden vår. Klikk på lenken Abonner på nyheter lenger opp på denne siden (over nyhetssakene) og legg inn din e-postadresse, så får du en e-post med lenke til saken med en gang den blir publisert.

Fra kapellet i bispegårdenFra kapellet i bispegården

Foto: Ruth-Marit Vatne

Design by InBusiness | Powered by i-tools.no